Magyarországi nagykövetünk

az ÍgyTeddRá! Magyarország vezető népi játék – néptáncmódszertani programjának megálmodója és módszertani vezetője

Balatoni Kata 2010 óta dolgozik egy olyan táncmódszertani programon, amelynek fő célja, hogy a játékban, dalban, táncban gazdag mindennapok elterjedjenek az óvodákban és a  kisgyermekkel foglalkozó intézményekben.

Az ÍgyTeddRá! mára egy olyan márkává vált, amely segíti a pedagógusokat és a családtagokat, hogy a népi játékok tovább éljenek. “A játékok évszázadokon át segítették a gyerekeket az életre való felkészülésben. Ha jól nyúlunk hozzá ehhez az örökséghez, a ma gyerekeinek is épp olyan jó játékos tanulási élményt közvetíthetünk. Mert a játék örök!” -vallja Kata.

Kata itthon már számos alkalommal kifejezte, hogy mennyire azonosul a missziónkkal, nemcsak magának, de lányainak is vásárolt már MyFlores sálakat. MOST Kata elviszi a kézzel hímzett sáljaink hírét a tengerentúlra!

Pedagógiai programjukkal meglátogatják Bartók Béla Bostoni Magyar Iskolát és Óvodát és a New York-i Magyarok Házát, táskájukban pedig ott lapulnak a MyFlores körsálak, hogy az intézmények vezetőit meglephessék velük. Ezúton is köszönjük nekik az együttműködést és reméljük hosszútávú lesz a közös missziónk.

Hálánk jeléül Katát választottuk a MyFlores magyarországi nagykövetének, aki büszkén elfogadta felkérésünket.

Az ÍgyTeddRá! módszertanról és munkásságukról itt olvahatsz többet: http://www.igyteddra.hu