Magyarországi nagykövetünk

az ÍgyTeddRá! Magyarország vezető népi játék – néptáncmódszertani programjának megálmodója és módszertani vezetője

Balatoni Kata 2010 óta dolgozik egy olyan táncmódszertani programon, amelynek fő célja, hogy a játékban, dalban, táncban gazdag mindennapok elterjedjenek az óvodákban és a  kisgyermekkel foglalkozó intézményekben.

Az ÍgyTeddRá! mára egy olyan márkává vált, amely segíti a pedagógusokat és a családtagokat, hogy a népi játékok tovább éljenek. “A játékok évszázadokon át segítették a gyerekeket az életre való felkészülésben. Ha jól nyúlunk hozzá ehhez az örökséghez, a ma gyerekeinek is épp olyan jó játékos tanulási élményt közvetíthetünk. Mert a játék örök!” -vallja Kata.

Kata itthon már számos alkalommal kifejezte, hogy mennyire azonosul a missziónkkal, nemcsak magának, de lányainak is vásárolt már MyFlores sálakat. MOST Kata elviszi a kézzel hímzett sáljaink hírét a tengerentúlra!

Pedagógiai programjukkal meglátogatják Bartók Béla Bostoni Magyar Iskolát és Óvodát és a New York-i Magyarok Házát, táskájukban pedig ott lapulnak a MyFlores körsálak, hogy az intézmények vezetőit meglephessék velük. Ezúton is köszönjük nekik az együttműködést és reméljük hosszútávú lesz a közös missziónk.

Hálánk jeléül Katát választottuk a MyFlores magyarországi nagykövetének, aki büszkén elfogadta felkérésünket.

Az ÍgyTeddRá! módszertanról és munkásságukról itt olvahatsz többet: http://www.igyteddra.hu

Hírlevél

Iratkozz fel havi hírlevelünkre, hogy ne maradj le az eseményeinkről. Több, mint 400 feliratkozó nem tévedett, ők azóta is olvassák leveleinket.
Most egy kis meglepetés is jár!”
Lea és Gitta