Hűségkártya

Örömmel mutatjuk be nektek Hűségkártya programunkat!

Kedves Vásárlóink!

Magyarország nemzeti kincseinek megőrzéséhez szeretnénk hozzájárulni azzal, hogy megismertetjük a jelen és a jövő generációit a matyó hímzés formakicsének csodálatos világával. Ez nem sikerülhet a vásárlóik támogatása, hűsége nélkül.

Sok vásárlónk megelégedett visszatérő, de most mi szeretnénk megajándékozni a leghűségesebb vásárlóinkat egy igazán különleges HŰSÉGKÁRTYÁVAL.

Célunk, hogy a Törzsvásárlóinkat minél több, személyre szabott kedvezményes ajánlattal ajándékozzuk meg. Így jött létre a MyFlores HŰSÉGKÁRTYA. A kártya tulajdonosok minden ötödik sál vásárlásakor 50% kedvezményben részesülnek.

Kövesd a folyamatosan bővülő termékkínálatunkat, amely lehetőséget ad, hogy szeretteidet és magadat még több sállal ajándékozz meg, a ruhatáraitokhoz igazodva.

Nézz meg kisfilmünket rólunk: ITT

Hogy juthatsz Hűségkártyához?

A programban részvevő vásárlóink, akik második alkalommal rendelnek, automatikusan megkapják a Hűségkártyát. Majd a belső rendszerünkben nyomon követjük a vásárlásait és az 5. sál vásárlásakor automatikusan 50% kedvezmény kapnak.

Már többször vásároltál, de még nem kaptál MyFlores Hűségkártyát?

Igényeld itt az űrlapon keresztül:

 

Miért jó a Hűségkártya?

Aki MyFlores Hűségkártyával rendelkezik a mellett, hogy az 5. körsálját féláron kapja, személyre szabott ajánlatokkal is meg fogjuk keresni, mint például: ingyen posta, bizonyos sálak nagyobb kedvezménnyel elérhetők számukra.

Hogy kapom meg a Hűségkártyámat?

A vásárlóinknak postán küldjük ki a kártyát.

Meddig érvényes a Hűségkártya?

A kártya visszavonásig érvényes. Nincs lejárata, tehát minden 5. sálra érvényes lesz, amit tőlünk vásárolsz.

Biztonságban vannak az adataim?

Minden MyFlores vásárlónak, aki megadta személyes adatait teljes bizalommal kezeljük és harmadik személy felé ki nem adjuk. Cégünk adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-116676/2017

Csak együtt sikerülhet! Köszönjük, hogy velünk vagytok!