Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Megrendelése leadásával a vásárló elfogadja az alábbiakban megfogalmazott általános szerződési és felhasználási feltételeket.

Vásárlási szándékát jelezheti felénk e-mail-ben, vagy a termékre kattintva a megjelenő form-on keresztül. Ez utóbbi esetben a Megrendelem gombra kattintva tudja érvényesíteni megrendelését. Megrendelését a leadástól számított 24 órán belül tudja visszamondani e-mail-ben (ezt kizárólag arról az e-mail címről fogadjuk el, melyről a megrendelés érkezett). Telefonos úton csupán felvilágosítással tudunk szolgálni, megrendelést nem áll módunkban felvenni.

A weboldalunkon található termékek egyediek. A megrendelt körsál jellege az oldalon található képpel azonos, viszont kisebb eltérés értelemszerűen előfordulhat. A feltüntetett árak az adott termék bruttó árai, melyek a szállítási költséget nem tartalmazzák (a szállítási módokról egy későbbi menüpontban olvashat). Amennyiben egy adott termékből többet szeretne vásárolni, kérjük előre jelezze, mert a plusz darabok elkészítése több időt vesz igénybe. Ez utóbbi esetben a megrendelés teljesítését, szállítási határidejét illetően kérje segítségünket (akár telefonon keresztül, akár e-mail-ben). Mivel kézzel készülnek termékeink, előfordulhat, hogy több, ugyanolyan típusú darab megrendelése esetén az azon lévő minta csekély mértékben eltér egymástól.

Megrendelés

A megrendeléseket a beérkezés sorrendjében dolgozzuk fel. Amennyiben egy termékre több megrendelés érkezik be,
– az elsőt azonnal tudjuk teljesíteni,
– több megrendelés esetén viszont előreláthatólag várakoznia kell a termék elkészültéig, mivel egyféle termékekből csak egy vagy pár darab áll rendelkezésre.

Ha ez az eset állna fenn, minden érintett megrendelő felé jelezzük ennek tényét, s az így módosult időpontokat jelezzük. Ekkor dönthet úgy, hogy eláll a rendeléstől; ebben az esetben a rendelést – minden feltétel nélkül – töröljük a rendszerből.

Rendelés menete:

1. Kiválasztja a terméket.

2. A termék fotója mellett hiánytalanul, valós adatokkal kitölti a mezőket és a Megrendelem gombra kattintva véglegesíti megrendelését. Elállási szándékát innentől számított 24 órán belül jelezheti felénk, ha ez nem történik meg, teljesítjük a rendelést.

3. Megrendelését e-mail-ben igazoljuk vissza, ekkor kerül egyeztetésre a kiválasztott termék pontos mérete, darabszáma, illetve a számlázási-, szállítási cím. Ekkor jelezzük azt is, ha esetleg az adott termék nem lenne épp raktáron, s elkészítésére várakozni kell (ez tipikusan abban az esetben fordulhat elő, ha ugyanazon termékre több megrendelés érkezik egyszerre).

Jelezzük a teljesítés időpontját, a fizetendő bruttó összeget (ez már tartalmazni fogja a pontos postai szállítási költséget is a posta 2012. január 1-jén érvénybe lépett díjszabása alapján)

A megrendelt termékek DPD futárszolgálat segítségével kerülnek kiszállításra.  Készleten lévő termék esetén munkanapon 2 napon belül. Amennyiben el kell készítenünk a terméket akkor előreláthatólag a megrendeléstől számítva 3 hét múlva – szintén a DPD futárszolgálattal.

Belföldi vásárlás esetén:

Vásárláskor, akkor választhat háromféle fizetési mód között:

  1. banki átutalás a MyFlores.hu bankszámlájára: Tomka&Gábor Bt. 10401196-50526655-83781001
  2. bankkártyával – A Barion közreműködésével, amennyiben az alábbi kikötést elfogadja:

“A vásárló elfogadja, hogy az üzemeltetett cég által üzemeltetett elfogadóhely felhasználói adatbázisában tárolt bármely,  a vásárlás során megadott adat a vásárló által átadásra kerüljön a Barion Payment Zrt. (1117 Budapest, Infopark sétány 1. I. épület 5. emelet 5.), mint adatkezelő részére. Az adattovábbítás célja: a fizetési tranzakció megvalósítása, felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.”

3. Paypal-al

Külföldi vásárlás esetén:

IBAN: HU48 10401196-50526655-83781001
BIC: OKHBHUHB

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja megrendelőt terheli, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Elállás joga

A megrendelt termék kézhez vételétől számított nyolc munkanapon belül a vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben a Tomka&Gábor Bt köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak, legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költsége is a vevőt terheli.
Jelen dokumentumban nem szabályzott kérdésekkel kapcsolatban lásd:
A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendeletet.
(http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.kor)

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben elállási jogával kíván élni, azt írásban, levélben vagy e-mailben teheti meg. Elállási szándékát a termék kézhezvételétől számított 8 munkanapon belül teheti meg.
Postai levél útján történő elállásnál a levél postára adásának dátumát vesszük figyelme a 8 munkanap beszámításakor. A levelet lehetőleg ajánlott levélként adja fel, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a feladás dátuma.
A SÉRTETLEN, EREDETI ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐ terméket juttassa vissza cégünk címére: 1202 Budapest Pirok Gyula utca 6. A visszaküldéssel felmerülő postai költségek a vásárlót terhelik. A terméket ne utánvéttel küldje vissza! Az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, annak visszajuttatásának költsége is vevőt terheli!
A nem rendeltetésszerűen használt termékre a garancia nem vonatkozik. Illetve a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megfizetése is a vásárlót terheli. A termék visszaküldését követő harminc napon belül annak rendeléskor kifizetett árát a megadott számlaszámra visszautaljuk. Kizárólag méret-, anyag-, varráshibás terméket áll módunkban visszavenni, vagy cserélni. A szállításból eredő sérülésért, károkért felelősséget nem vállalunk.

Üzemeltetői adatok
• Cégnév: Tomka & Gábor Bt.
• Székhely: 1202 Budapest, Pirok Gyula utca 6.
• Adószám: 23833124-1-43
• Cégjegyzékszám: 01-06-784977
• Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: Fővárosi cégbíróság
• Szerződés nyelve: magyar
• Elérhetőség: info@pulyaruha.hu
• Telefon: 06 30 544 4364
Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre: A myflores.hu oldalon jelenleg megtalálható termékek.

Szállítási díjak

Szállítás díjak belföldre

A Magyarországon belüli szállítás DPD futárszolgálaton keresztül történik. Ennek díja egységes az egész országban: 990,- Ft

20.000 Ft feletti vásárlásnál ingyen kiszállítjuk a csomagot.

 

Szállítási díjak külföldre

A Európai és Tengerentúli országokban a szállítás a FedEx nemzetközi futárszolgálattal  történik. Ennek díjai

Európai országokba: 5.100,- Ft

Egyesült Államokba: 8.000,- Ft

A vásárlásról kiállított számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Garancia

A garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkra, ezért kérjük figyelmesen olvassa el a mosásra vonatkozó használati útmutatót. Ha méretprobléma esetén kéri a cserét, akkor kizárólag sértetlen ruhadarabot tudunk elfogadni.
Termékprobléma esetén csak a cserére van lehetőség, árát nem tudjuk megtéríteni. Ezért rendelésekor kérjük ezt vegye figyelembe. Megértésüket köszönjük!
A megrendelt terméket juttassa vissza cégünk címére. A visszaküldéssel felmerülő postai költségek a vásárlót terhelik. A terméket ne utánvéttel küldje vissza! Az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, annak visszajuttatásának költsége is vevőt terheli!

Adatkezelés

Amyflores.hu oldal használata során rendelkezésünkre bocsátott személyes adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére nem adjuk át. Ez alól kivételt képeznek a DPD és Fedex részére továbbított szállítási adatok, melyek nélkül a rendelés teljesítése nem kivitelezhető.
A megrendelésekről, illetve az e-mail-ben továbbított üzenetekről biztonsági másolat készül, a későbbiekben esetlegesen felmerülő problémák, kérdések tisztázása végett. Aadott esetben illetékes bíróság, nyomozóhatóság hivatalos megkeresésére ezen adatok továbbításra kerülhetnek.
A megrendelt termékről számla készül, melynek tárolása a hatályos jogszabályokban előírt módon és ideig tárolásra kerül.

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság-nál az ADATKEZELÉSI NYILVÁNTARTÁSI SZÁMUNK: NAIH-116676/2017